Συμβουλές
Διαβάστε σημαντικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στις επιλογές σας...

Φιλικός Διακανονισμός.
Δώστε τα χέρια και βρείτε τα με καλή πρόθεση...
Κατεβάστε την φιλική δήλωση.


 Ζώνη Ασφαλείας
Μία συνήθεια που σώζει ζωές.Σας πείθουμε να την φορέσετε.ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ
ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεστε. Επικοινωνήστε άμεσα και επι τόπου με το γραφείο μας ή με συνεργάτη μας.

Τι πρέπει να κάνετε στον τόπο του ατυχήματος εάν υπάρχουν τραυματισμοί:

Καλέστε αμέσως την Αστυνομία-Ασθενοφόρο (απαραίτητο).
Επικοινωνήστε με την φροντίδα ατυχήματος η οποία λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο.Το τηλ. της αναγράφεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Επιτόπου (οπουδήποτε και αν βρίσκεστε) θα έρθει ο ειδικός συνεργάτης της εταιρείας, ο οποίος φωτογραφίζει το συμβάν, συμπληρώνει τη δήλωση ατυχήματος, θετική ή αρνητική, και μεταφέρει το όχημα σας εφόσον χρειάζεται. Έτσι δεν χάνεται χρόνο την επόμενη μέρα προκειμένου να απευθυνθείτε στο υποκατάστημα της ασφαλιστικής εταιρείας (απαραίτητο).

Τι πρέπει να κάνετε στον τόπο του ατυχήματος εάν δεν υπάρχουν τραυματισμοί:
Καλέστε την αστυνομία (όχι απαραίτητο).
Καλέστε την φροντίδα ατυχήματος.
Επικοινωνήστε με την φροντίδα ατυχήματος η οποία λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο.Το τηλ. της αναγράφεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Επιτόπου (οπουδήποτε και αν βρίσκεστε) θα έρθει ο ειδικός συνεργάτης της εταιρείας, ο οποίος φωτογραφίζει το συμβάν, συμπληρώνει τη δήλωση ατυχήματος, θετική ή αρνητική, βοηθάει στην συμπλήρωση του εντύπου φιλικού διακανονισμού, και μεταφέρει το όχημα σας εφόσον χρειάζεται. Έτσι δεν χάνεται χρόνο την επόμενη μέρα προκειμένου να απευθυνθείτε στο υποκατάστημα της ασφαλιστικής εταιρείας (απαραίτητο).


Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος με αλλοδαπό όχημα είτε στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα, θα πρέπει:

Να καλέσετε την Τροχαία για να καταγράψει το ατύχημα
Να ζητήσετε από τον αλλοδαπό οδηγό το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του ή την πράσινη κάρτα του. Καλό θα είναι να κρατήσετε το αντίγραφο της πράσινης κάρτας ή του ασφαλιστηρίου του.
Επικοινωνήστε το ταχύτερο με το Γραφείο Πρασίνων Καρτών της χώρας του ατυχήματος. Τα στοιχεία τους βρίσκονται στο πίσω μέρος της Πράσινης Κάρτας.
Εάν το ατύχημα έχει συμβεί στην Ελλάδα, απευθυνθείτε στο Ελληνικό Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης με όσα περισσότερα στοιχεία διαθέτετε για το ατύχημα.